به تارنمای رسمی عبدالحمید خدایاری شاعر، نویسنده و پژوهشگر بلوچ خوش آمدید .برای استفاده مطلوب در تارنما عضو شوید واز مطالب ناب و منحصر بفرد آن استفاده کنید.
شعر « زنگ آفرینش »که در کتاب فارسی هفتم آمده است ، از مجموعه شعر « به قول پرستو »برگزیده شده است . بیان ادبی در حد فهم یک نوجوان و حتی کودکان ، ویژگی آشکار این سروده است . ساختار عمودی شعر ، طرحی داستانی– روایی دارد . شاعر به خوبی از عنصر جان بخشی بـه اشیا و از شخصیت هـای حیوانی بهـره بـرده اسـت و از ایـن دیـد بـه گونـه ای یادآور فضـای داستانی « فابل » است . در این سـروده گونه ای از مراعات نظیر دیده می شـود که در کتـاب فارسی سوم راهنمایی «زنجیره ی معنایی» یا « شبکه معنایی » نامیده شده است .
صبـح یک روز نـو بهــاری بـود روزی از روز های اول ســال
بچه ها در کلاس جنگل سبز جمع بودند،دور هم خوش حال
مهر ماه ، نو بهاری است
شـاعر بـه شیـوه ی داستـان سرایی معاصـر ، زمان و مکان داستان واره ی خـود را مشخص می کند : زمان ، روزی از روز های اول سال است . ترجیحا باید گفت اول سال خورشیدی ( بـه قرینـه ی تعبیراتی هم چون « روز نو بهاری » و « جنگل سبـز » ) از دیدگاهی ادبی نیزمی توان مهر ماه را نو بهار دانست ( آغاز پرورش شکوفه های استعداد )
دنباله در ادامه مطلب
سلام کاربر گرامی . برای استفاده از تمام مطالب در تارنما عضو شوید .در صورت ثبت نام با نام نامأنوس و مستهجن و ایمیل کذایی اکانت شما مسدود از فهرست اعضا حذف خواهید شد.با عضویت رایگان در این تارنما می توانید از تمامی خدمات فعلا به رایگان استفاده نمایید.
برای مشاهده این پست، لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید یا در سایت ثبت نام کنید.
من نمونه سوالات درس ها رو جدا جدا می خوام اگه میشه به من بگید از کجا باید بیارم ادرس ایمیلم و می ذارم بهم خبر بدید
2014sf2015@gmail