بازهم آتش سوزی و بی تدبیری در دانشگاه دریانوردی چابهار


امروز دوست خبرنگارم جناب افتاده اول صبح از اتفاق ناگواری در خوابگاه(دخترانه) شماره 3دبیرستان دانشگاه خبر داد.با دوستان زیادی تماس گرفتم خوشبختانه آتش سوزی در اثر اتصالی برق خوابگاه توسط آتش نشانان شهرداری مهار شده بود.

حدود دوسال قبل در خوابگاه پسران همین دانشگاه در اثر اتصال برق وآتش سوزی ناشی از آن 4نفر از دانش آموزان نخبه جانشان را از دست دادند.امروز هم رییس داشگاه با کلی توجیه در حضور فرماندار،سخنگوی شورای شهرودادستان موضوع را ماله کشی نموده است.

این مسول اگر درهمین مملکت در استان دیگری بود توسط نمایندگان مردم وفشار افکار عمومی مجبور به استعفا ویا برکنار می شد.اما دراین شهرستان که مردمش با طعنه نجیب خطاب می شوندو قطعا نماینده شان از مردم و شهروندانش نجیب تر می باشد،رییس دانشگاه نه با یک حادثه بلکه با حوادث مکرر از کرسی صدارت برکنار نمی شود.

در حادثه دوسال گذشته نیز همین جناب رییس توجیهات عجیب غریبی کردو موضوع حتی در مجلس طرح، و جناب جدگال نماینده سه شهرستان را قانع کرد.البته نه گزارشی منتشر، ونه افکار عمومی قانع شد.امروز به محض اطلاع جانم لرزید که باز در اثر بی تدبیری و بی مسولیتی مسولین دانشگاه کدام مادروپدر باید داغ فرزند جوانش بر کمر خمیده اش حمل کند.

تکانه ی مدیریتی در سازمان منطقه آزاد چابهار کمتر از یک هفته پس از جلسه با کارشناسان سازمان

آقای مبارکی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار پس از جلسه پنجشنبه هفته گذشته با کارشناسان و روسای ادارات این سازمان و تأکید این عزیزان بر تغییرات مدیریتی و همچنین بررسی مسائل سازمان و درخواست بانوان جهت معرفی حداقل یک مدیر خانم در سازمان، تصمیم خویش را در خصوص جابجایی مدیران عملی نمودند. ایشان این کار را باعث غنای تجربه مدیران قبلی و کسب تجربه و استفاده از ایده های جدیدتر دانسته یادآور شدند تغییر همیشه پویایی و سرزندگی را به همراه دارد که امیدواریم با این تغییرات بتوانیم در راستای خدمت به مردم منطقه و استان گامی برداریم.

مدیر عامل سازمان ضمن تشکر از زحمات دکتر بزرگزاده در سمت مدیریت منابع انسانی، آقای حسن غیبی را به عنوان سرپرست مدیریت منابع انسانی سازمان منصوب کردند. حسن غیبی سابقه مدیریت منابع انسانی را در تأمین اجتماعی استان هرمزگان و مدیریت منابع انسانی را در منطقه آزاد کیش به عهده داشتند.

محمد میری به عنوان سرپرست مدیریت گمرک و ترانزیت به جای رجبی منصوب شدند.

خانم شاه تقی به عنوان سرپرست مدیریت حقوقی سازمان منصوب شدند.

رحیم بخش رامین به عنوان سرپرست مدیریت مالی دانشگاه علمی کاربردی انتخاب شدند.

معین الدین سعیدی عضو شورای شهر چابهار به عنوان دستیار جوان مدیرعامل در امور منطقه و جوانان انتخاب شدند.

جعفر میکلایی به عنوان سرپرست امور مجامع و حسابرسی داخلی منصوب شدند و بر همین اساس آقای مبارکی در ادامه از تغییرات مدیریتی جدید دیگر در آینده نزدیک سال جدید خبر دادند.

سخنرانی آقای روحی در جلسه کارشناسان منطقه آزاد با میزبانی دفتر مدیرعامل و حضور مهندس مبارکی



عیادت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از محمد جواد صادقی در دهه مبارک فجر

همزمان با ششمین روز دهه مبارک فجر، روز انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت مهندس مبارکی مدیرعامل سازمان مطقه آزاد چابهار به همراه برخی از اعضای هیات مدیره و مدیران این منطقه از محمد جواد صادقی خبرنگار و کارمند با سابقه این سازمان که بر اثر سانحه رانندگی دچار عارضه نخاعی گردیده عیادت نمودند.


در این دیدار مهندس مبارکی ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای ایشان و اهدای هدیه از طرف سازمان دستور رسیدگی و رفع مشکلات رفاهی ایشان را از مدیران مرتبط خواستار شد.

شایان ذکر است در این دیدار محمد جواد صادقی خبرنگار سانحه دیده از حمایت ها و اقدامات صورت گرفته از طرف مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار تقدیر و قدردانی نمود.

بر پایه این گزارش صادقی از هنرمندان بومی مطرح منطقه چابهار می باشد که در تعداد زیادی از فیلم های سینمایی و جشنواره های هنری و خبری حضور فعال داشته است.

  شایان ذکر است در این دیدار آقایان رضازهی ، بزرگ زاده ، پاك زاد ، رحمانی ، روحی ، بلوچ ، خانزهی ، كیخا ، بیگی و عطاا...كدخدایی هم حضور داشتند.








همایش تجلیل از برترین های آزمون سراسری شهرستان قصرقند برگزار شد


چابهار- ایرنا - همایش تجلیل از برترین های آزمون سراسری 92 شهرستان قصرقند برای نخستین بار روز چهارشنبه با همکاری فرمانداری و آموزش و پرورش برگزار شد.

 

به گزارش ایرنا، 22 نفر از دانش آموزانی که موفق به کسب رتبه های زیر 1000 در پنج گروه آزمایشی، ریاضی، تجربی، انسانی، زبان انگلیسی و هنر شده اند در این مراسم تجلیل شدند.

بخشدار ساربوک و دبیر همایش تجلیل از برترین های آزمون سراسری سال 92 گفت: دانش آموزان این شهرستان در بخش پژوهش نیز در سطوح شهرستانی و استانی موفق بوده اند که استمرار این موفقیت های می تواند نوید بخش آینده ای روشن برای مردم این منطقه باشد.

ˈ اسماعیل بلیده ایˈ خاطر نشان کرد: پاسداشت فعالان علم و هنر و فرهنگ می تواند استعدادها و توانمندی ها جوانان را در مسیر صحیح پویایی و علم اندوزی سوق دهد که تاثیر بسزایی در بهبود سطح تحصیلات و کسب توانمندی های قشر آینده ساز کشور خواهد داشت.

وی با تقدیر ازحمایت مسوولان محلی و شهرستانی از برگزاری این همایش فرهنگی تصریح کرد: امروز مسوولان نظام جمهوری اسلامی ایران همه امکانات و زمینه را برای تحصیل و ارتقا بنیه علمی فرزندان این مرز و بوم فراهم کرده اند. ک/


نماینده چابهار بر اهمیت آموزش برای رشد سیستان و بلوچستان تاکید کرد


جدگال در همایش تجلیل از برترین های آزمون سراسری شهرستان قصرقند بر اهمیت آموزش برای رشد سیستان و بلوچستان تاکید کرد

نماینده مردم شهرهای چابهار، نیکشهر، قصرقند و کنارک در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه همه جانبه کشور و استان سیستان و بلوچستان در گرو توسعه آموزش و توجه ویژه به دانش آموزان و دانشجویان است.

به گزارش چهارشنبه خبرگزاری جمهوری اسلامی ˈمحمد یعقوب جدگالˈ در مراسم تجلیل از 116 نفر دانشجو، دانش آموز و مدیران برتر آموزشی قصرقند در بخش ساربوگ این شهرستان اظهار داشت: پیشرفت و توسعه آموزش و پرورش موجب پرورش و ارتقای کیفی نیروی انسانی می شود.

وی، استقرار نمایندگی آموزش و پرورش در بخشهای ساربوگ و تلنگ شهرستان قصرقند را خواستار شد و افزود: اقداماتی در این زمینه انجام شده که تا حصول نتیجه پی گیری می شود.

جدگال، از همکاری و همراهی اعضای شورای اداری، شوراهای اسلامی، دهیاران و اقشار مختلف مردم قصرقند که در برگزاری مراسم تجلیل از دانش آموزان و دانشجویان تلاش کرده اند، تشکر کرد.

همچنین فرماندار قصرقند در این مراسم با تشریح ظرفیتها و پتانسیلهای کشاورزی، معدنی و گردشگری این شهرستان اظهار داشت: کشت دو نوبت برنج و بالاترین میزان تولید در استان سیستان و بلوچستان از جمله برخی مزیت های منطقه است.

ˈکورش محمدیˈ با تاکید بر توجه هر چه بیشتر به بحث مهم آموزش، اظهار داشت: توجه و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و گردشگری منطقه موجب رشد اشتغال می شود.

بخشدار ساربوک نیز در این مراسم گفت: از مجموع 116 نفری که مورد تقدیر واقع شدند 21 نفر دانشجوی برتر ورودی کنکور 92، 5 نفر مدیر برتر و 90 نفر دانش آموز رتبه های اول تا سوم دبیرستانهای سطح شهرستان در رشته های تجربی و انسانی مقطع سوم متوسطه و پیش دانشگاهی هستند.

ˈاسماعیل بلیده ایˈ افزود: قدردانی از زحمات و تلاشهای دانش آموزان و رشد و بالندگی آنان جزو اهداف و برنامه های اصلی این همایش در بخش ساربوک است.

امام جمعه اهل سنت بخش ساربوگ نیز با تشکر از حضور مسوولان در بخش ساربوک خواستار توجه بیشتر به این بخش شد.

مولوی ˈفضل الله رئیسیˈ خواستار استقرار ادارات جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش و ارتقا مرکز بخش ساربوک به شهر شد.

اجرای برنامه های فرهنگی و هنری، قرائت شعر و سرود از جمله برنامه های مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر شهرستان قصرقند بود.

اولین فرمانداران زن دولت یازدهم ، توسط علی اوسط هاشمی منصوب می شوند


در تحولات بیش از یک صد سال اخیر ایران ،زنان ایرانی نقش و جایگاه خاصی داشته اند، که نمادی از خودآگاهی  روزافزون زنان در سراسر جهان بوده، که هر روز شتاب بیشتری به خود می گیرد. زنان ایران زمین در همه جنبش های سیاسی- اجتماعی کشور نقش مهمی ایفا کردند . مروری بر جنبش مشروطه وجنبش های پس از آن با توجه به نقش پنهان و آشکار زنان، گواهی طرح مطالبات اجتماعی گوناگون آنان است.

زنان ایرانی در جنبش دموکراسی خواهی مردم ایران، در یکصد سال گذشته دوشادوش مردان حرکت کرده و حتی در مواقعی، مانند انقلاب اسلامی و جنبشهای اصلاح طلبانه از آنها پیشی گرفتند. این تحولات اجتماعی و حضور زنان، نتیجه رشد اجتماعی آنان بوده که از سایر تجربه های جهانی هم تاثیر پذیرفته است که موجب شد زنان توانیی های خود را باور کنند. مساله ای که در نبود آنان در جریان حرکت های اجتماعی قابل مشاهده نمی شد.

خود باوری زنان ایرانی سبب شد تا بتوانند در فراز و نشیب های سیاسی نقش مهمی ایفا کنند، به گونه ای که حضور زنان در مبارزات علیه رژیم شاه، بسیار پرنگ بود و به بیان رهبری انقلاب اسلامی توانست پیروزی این حرکت مردمی را سرعت بخشد. بعد از انقلاب نیز نگرش امام خمینی (ره) نسبت به اهمیت و ضرورت فعالیت زنان در حوزه عمومی و اهمیت خروج آنها از حوزه خصوصی و تغییر در نقش های خانگی آنان موجب شد، زنان با وجود کارشکنی ها و اخلال آفرینی های جریان سنت گرای مقاوم در برابر  تغییر و نوشدن، موفقیتهای کم نظیری راتجربه کنند، که آنها را در میان جوامع اسلامی خاورمیانه ممتاز ساخته است.

ارکان حکومتی که فضای مشارکت سیاسی را در ایران پس از انقلاب اسلامی سامان داده، حضور گسترده زنان را در دوره های مختلف انتخابات به نمایش گذاشته است.

حضور موثر زنان در عرصه سیاست، از جمله دستاوردهای این دوران گذار است. به گونه ای که زنان نه تنها در مقام انتخاب کننده، بلکه در جایگاه انتخاب شونده حضور پیدا کردند. آنها توانستند در حوزه سیاست، که در سراسر جهان همچنان مردانه مانده، نقشی پررنگ و اثرگذارعهده دار شوند. با اینکه در پرتو سخت کوشی زنان، و البته مجموعهای از عوامل دیگر، شمار زنان تحصیلکرده هر روز بیشتر می شود، اما حضور آنان در عرصه های اقتصادی و سیاسی همچنان با موانع گوناگون روبرو است، که اهمیت بستر سازی برای حذف این موانع را آشکارتر می سازد. این وضعیت با توجه به حضور گسترده زنان در مراکز آموزشی براساس ضرورت های رشد وتوسعه همه جانبه کشورمطلوب نیست و باید سازوکارهای مناسبی برای بهره گیری ازاین سرمایه گذاری، طراحی و اجرا شود تا زنان با توجه به ظرفیت وتوانایی هایی که به دست آورده اند، در مدیریت نهادهای گوناگون اجتماعی جایگاه مناسبی داشته باشند.

این نیاز و حق جامعه است که از بهترین و توانمند ترین آحاد خود بهره گیرد. با وجود افزایش زنان تحصیلکرده و کارآمد، سهم ناچیز آنان در پست های مدیریتی، از پایین ترین تا بالاترین، نمادی از محرومیت جامعه از این ظرفیت عظیم برای رسیدن به اهداف اعلام شده در مقدمه قانون اساسی و سند چشم انداز است، که تحقق نقش یک قدرت منطقه ای را در سالهای پیش رو، برای جمهوری اسلامی ایران ترسیم کرده است. هزینه های گزافی که تاکنون برای برآورده شدن آرزوهای تاریخی پرداخت شده، اهمیت توجه به این دگرگونی را روشن تر می سازد. زنان ایرانی همواره نشان داده اند، برای رسیدن به آرزوهای دیرینه خود  و دستیابی به حقوق انسانی همه مردم در ایران، خستگی و ناامیدی را به جا نمی آورند. 

در همین راستا دکتر حسن روحانی یکی از شعارهای خود را باز کردن فضا برای حضور زنان در سمت‌های اجرایی و عرصه سیاسی کشور اعلام کرده بود که پس از خلق حماسه ۲۴ خرداد و استقرار دولت تدبیر و امید، شاهد حضور سه زن در کابینه یازدهم بودیم به طوری که الهام امین‌زاده به عنوان معاون حقوقی، شهیندخت ملاوردی به عنوان معاون اموری زنان و معصومه ابتکار به عنوان رئیس حفاظت از محیط زیست انتخاب شدند. اما کابینه یازدهم پا را فراتر گذاشته و قصد دارد در گام دوم، زنان را در سطوح‌های میانی مدیریتی نیز به همکاری دعوت کند. اقدامی که چراغ اول آن را جناب آقای هاشمی استاندار با تدبیر استان قرار است روشن نموده و اولین فرماندار زن کابینه یازدهم را منصوب نماید.

براساس گزارش‌های واصله قرار است معصومه پرندوار به عنوان فرماندار شهرستان هامون و حمیرا ریگی به عنوان فرماندار شهرستان قصرقند انتخاب شده و تا چند روز آینده به صورت رسمی حکم آنها صادر خواهد شود. پرندوار فوق لیسانس برنامه شهری داشته و ۱۴ سال کارمند استانداری سیستان و بلوچستان بوده است. و همچنین خانم ریگی مدیریت بهزیستی شهرستان چابهار و پنج سال بخشداری مرکزی شهرستان چابهار در دوران اصلاحات را عهده دار بوده است .

یک منبع آگاه در این خصوص گفت: قرار است حکم ۹ فرماندار استان  که همه آنها انتخاب شده‌اند به صورت یکجا صادر شود و خانم پروندوار و خانم ریگی  از این 9 فرماندار جدید هستند.

این منبع آگاه تاکید کرد: در حال حاضر شرایط استان سیستان و بلوچستان به گونه‌ای است که باید منتظر زمان باشیم چرا که از ۵ معاون استانداری، فعلا دو معاون انتخاب شده و باید منتظر انتخاب معاونین استانداری و فرمانداران باشیم.

درخصوص استان سیستان و بلوچستان گفتنی است، حلیمه عالی نماینده "زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز (سیستان)" برای نخستین بار است که به عنوان نماینده زن راهی مجلس شده و اخیرا نیز شهردار شهر سرباز(در بلوچستان) از میان بانوان انتخاب شد بنابراین معصومه پرندوار و حمیرا ریگی سومین و چهارمین مسئول زن استان سیستان و بلوچستان خواهند بود.

براساس قرائن و شواهد مردم استان سیستان و بلوچستان و نمایندگان استان از انتخاب استاندار فعلی این استان راضی بوده و به نوعی رویه جدیدی بین مسئولان و مردم در این استان ایجاد شده است.

امید است که مدیریت جدید استان  و استاندار محترم این استان؛ جناب آقای علی اوسط هاشمی ، با ابتکار عمل مناسب ، ضمن امیدبخشی هرچه بیشتر به آحاد مردم و خاصه، حامیان دولت تدبیر و امید، در حوزه هایی مانند مشارکت بخشی به بانوان و فضاسازی جهت حضور این قشر در مصادر سیاسی و مناسب مدیریتی شایسته، اهتمام بیشتری به عمل آورند و با اتخاذ تدابیر هوشمندانه امید را برای همیشه در استان زنده نگه دارند.

اوضاع تنها چمن مصنوعی شهر قصرقند

این مطلب یا گزارش به پیشنهاد یکی از شهروندان عزیز قصرقندی منتشر شده و صرفا جهت اطلاع و گوشزد می باشد.

شش ماهی از نصب و هموارسازیِ تنها چمن مصنوعی شهر قصرقند می گذرد،اما متاسفانه هنوز نمی توان گفت که این پروژه به مرحله ی بهره برداری رسیده است چرا که نه تیردروازه ای نصب کرده اند و نه نورافکنی(پروژکتوری) برای روشنابی در شب!طبیعتا مسئولیت نصب و راه اندازی چمن مصنوعیِ شهر برعهده ی شهرداری و شورای شهر بوده است و باید پاسخ گو باشند.
در کجای دنیا چمن مصنوعی را در عمقی به عمیقیِ 30سانت هموار می کنند(و یا درواقع کناره های چمن را با بتنِ سیمانی،به ارتفاع30سانت سیمانکاری می کنند؟؟!!این کار خطراتی را برای افرادی که در این زمین بازی میکنند در پی خواهد داشت،بازیکنی که تعادلش را از دست بدهد و به کناره های زمین لیز بخورد و با بتن سیمانی برخورد کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟!!علاوه بر این در هنگام بارندگی نیز موجب تجمیع آب در زمین خواهد شد)در کجای دنیا زمین فوتبال را بدون تیردروازه و بدون سکوی تماشاچیان تحویل شهروندان می دهند؟؟
لذا پیشنهاد می شود در اسرع زمان،سیمانکاریِ کناره ی زمین را تخریب کرده و هم سطح با چمن مصنوعی، مسطح نمائید.تیرهای دروازه را در دو طرف زمین قرار داده و دور زمین را پارتیشن یا درواقع حصار بکشید.
کمی به نوجوانان شهر اهمیت بدهید،بد نیست!!بازی در چمن برایشان تبدیل به عقده شده است!!
دوستان می توانند جهت مشاهده ی مراحل نصب و راه اندازی چمن مصنوعی به ادامه ی مطلب رجوع نمایند

ادامه نوشته

از لابی گری ها جلوگیری کنید


لزوم تغییرات مدیریتی اجتناب ناپذیر است

از لابی گری ها جلوگیری کنید

دولت دکتر حسن روحاني بيش از چند ماه است که فعاليت خود را آغاز کرده و به دنبال آن استانداران استانها نيز تغيير يافته و فعاليت دولت يازدهم عملاً آغاز گرديد.ولي اين تغييرات زماني معني و مفهوم واقعي خود را پيدا کرده و به نوعي کارگر واقع خواهند شد که تکليف مديران کل ادارات و نهادهاي دولتي و نيمه دولتي مشخص شده و مديران ادارات يا عوض شده و يا در سمت خود ابقا شوند.در حال حاضر وضعيت مديران کل ادارات در استان سیتان و بلوچستان و مخصوصآ فرمانداران شهرستانهاي مختلف استان تقريبا در بلاتکليفي به سر برده و همين موضوع در روند خدمت رساني به مردم اخلال ايجاد کرده است. دو راه بيشتر وجود ندارد ، مديران کل ادارات و فرمانداران استان سیستان و بلوچستان يا بايد عوض شده و فرد ديگري جايگزين آنها شود ويا در سمت خود ابقا شوند. به هر حال در ميان مديران فعلي ادارات استان هستند افرادي که در طول دوران مديريت خود خدمات قابل قبولي را ارائه نموده و تداوم حضور آنها مي تواند براي استان مثبت واقع گردد .از طرف ديگر برخي مديران ادارات تنها نام مدير را يدک کشيده و چندان عملکرد مثبتي را از خود به يادگار نگذاشته اند.استان سیستان و بلوچستان  به مديراني نياز دارد که مسائل سياسي را در اولويت آخر قرار داده و کار و تلاش و خدمت رساني به مردم را در اولويت فعاليتهاي خود قرار دهند. استاندار باتجربه ، توانمند و صديق استان بايد اين مهم را مد نظر داشته باشد که ابقاي مديران فعلي استان بهتر از انتصاب مديران ناتوان است. براي پستهاي مديريتي استان  بايد افرادي انتصاب شوند که به کار و تلاش عادي بسنده نکرده و بسيجي گونه و با تفکر جهادي به مردم خدمت رساني نمايند. بدون شک استان سیستان و بلوچستان به مديراني نياز دارد که تواني مضاعف داشته و دغدغه اي جز خدمت به مردم را ندارند.


تاخير در تغييرات مديريتي لابي گري را افزايش مي دهد


تعيين تکليف هرچه سريعتر وضعيت فرمانداران و مديران استان از چند جهت مهم به نظر مي رسد. اول اينکه مديراني که قرار است تغيير يابند ديگر دست از لابي گري برداشته و تکليف خود را خواهند دانست. دوم اينکه مديراني که قرار است در مقام خود ابقا شوند برنامه هاي کاربردي خود را ادامه داده و خدمت به مردم را از سر خواهند گرفت. نکته سوم و مهم اين است که تعيين تکليف وضعيت مديران از لابي گري ها جلوگيري خواهد نمود. در حال حاضر در گوشه و کنار استان شنيده مي شود که افرادي با مراجعه به فرمانداران و مديران ادارات در ازاي کسب امتيازات متعدد وعده ابقاي آنها را به واسطه ارتباط با فلان مسئول يا نماينده مي دهند. يکي از مديران ادارات در گفتگويي دوستانه  عنوان نمود که فردي به دفتر ايشان مراجعه کرده و از ايشان خواسته تا 5 نفر را در اداره مطبوع خود استخدام نمايد و در ازاي آن حکم ابقاي خود را تحويل بگيرد. متاسفانه سیستان و بلوچستان در لابي گري هاي مديريتي سابقه چندان خوبي ندارد. بسياري از افراد به واسطه همين لابي گري ها به ثروتهاي باد آورده رسيده و به ناحق حقوق مردم را پايمال کرده اند. استاندار  بايد اين مهم را مد نظر داشته باشد که تاخير در تعيين تکليف فرمانداران و مديران ادارات به نفع استان و مردم  نبوده و در صورت تداوم اين تاخير لابي گر ها کار خود را انجام داده و به واسطه اين رفتارها ديگر نمي توان به راحتي این تغييرات را انجام داد.
به هر حال آنچه ضرورت دارد تعيين وضعيت مديران کل ادارات و فرمانداران شهرستانهاي استان مي باشد. مديران ضعيف و ناتوان بايد تغيير يافته و از افراد توانمند و باتجربه در پستهاي مديريتي بهره برداري نمود. سیستان و بلوچستان ديگر ظرفيت فرصت سوزي را نداشته و مشي اعتدال بايد سرآغاز پايان محروميت در استان باشد. در ميان مديران فعلي ادارات هستند افرادي که توانمند بوده و براي استان زحمت مي کشند.استاندار محترم نبايد اجازه دهد توان و تجربه اين افراد قرباني رفتارهاي سياسي و لابي گري هاي جريانهاي مختلف شود.از طرفي در استان  چه بسيارند نيروهاي توانمندي که به واسطه عدم تمايل آنها به لابي گري و رفتارهاي نادرست در حاشيه مانده و استان از ظرفيت آنها بي بهره مانده است و استاندار باتجربه و دلسوز استان بايد  به سراغ اين ظرفيتها رفته و از آنها براي خدمت رساني به مردم دعوت نمايد.

 منتخبی که بازنده شد و بازنده ای که اسطوره شد

به گزارش یکی از دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار، در پی سخنرانی نماینده مردم چابهار نیکشهر و کنارک که در جشن فارغ التحصیل های این دانشگاه با حاشیه های زیادی روبه رو شد ، گزارش "عملکرد وضع موجود، عملکرد صد روزه و رویکردهای دانشگاه با توجه به  عملکرد این نماینده " را منتشر کرد.

گزارش مزبور، وضعیت اسفبار دانشگاه و فروخته شدن ساختمان این دانشگاه به دانشگاه آزاد در این جلسه با توجه به پخش کلیپ جنجالی دانشجویان شروع به اعتراض کردن با توجه ورود آقای یعقوب  جدگال نماینده مردم در مجلس این حاشیه ها سر به فلک کشید و با شروع یک متن توهین آمیز به آقای جدگال رشته کلام را گم کردن و جلسه فارغ التحصیلی به جلسه جنجالی تبدیل شد با توجه به شعار توهین آمیز دانشجو ح.د و شروع به اعتراض کرد که باعث اخراج  شدن از این جشن شد و شعار های دانشجویان بیشتر و بیشترشد از شعاری مانند"تو اگه آدم بودی با موتور از چابهار به زاهدان نمیرفتی" "شما چه تلاشی برای بسته نشدن دانشگاه انجام دادید" و دیگر صحبت ها که باعث شد آقای جدگال بدون خدا حافظی فرار را بر قرار ترجیع داد . با توجه به اینکه خبرها حاکی از این است که آقای جدگال بدون  دعوت به جلسه آمده بود و منتخب تبدیل به بازنده شد ، 3 نفر از دانشجویان به نشانه اعتراض  تندیس خود را دریافت نکردند و با توجه به این وضعیت آقای ازیر بلوچ سرپرست دانشگاه بین المللی با سخنرانی عالی خود مورد تشویق دانشجویان قرار گرفت و بازنده تبدیل به اسطوره شد و با بالا بردن دست آقای ازیر توسط یکی از دانشجویان آب سافی را به نفع سیاست مدار خوش تیپ رقم زد .

گزارش تصویری بازدید جناب مهندس ترکان از منطقه آزاد چابهار

 

مهندس اکبر ترکان مشاور عالی رییس جمهوری و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در بازدید از منطقه آزاد چابهار از اقدامات انجام شده انجام گرفته و در دست اقدام و سازمان منطقه آزاد چابهار نیز دیدن نمود.

معاون رییس جمهور به اتفاق استاندار سیستان و بلوچستان و هیات همراه در ادامه اين بازدید از شهرک پتروشیمی در حال احداث در پیکره هشت منطقه آزاد چابهار، از اقدامات صورت گرفته دیدن کرد و افزود: آلودگی های صنایع پتروشیمی از پالایشگاه ها کمتر است فعالیت های پتروشیمی باید مطابق با استانداردها و همچنین کسب مجوزهای قانونی زیست محیطی انجام شود و سلامت مردم با رعایت استانداردهای رسمی در نظر گرفته شود.

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین در خصوص تعیین تکلیف میدان تیر نیروهای مسلح در محدوده زمین های واگذاری دلتا 21 خاطر نشان کرد: این مساله با هماهنگی و هم افزایی نیروهای مسلح به نحو مطلوبی قابل حل است و می توان میدان تیر را از مکان فعلی به جایی دیگر منتقل کرد.
بر اساس این گزارش یک واحد تولیدی بسته بندی و فرآوری برنج به میزان 60 تن در روز به صورت سه شیفت کاری در زمینی به مساحت 2000 متر و زیربنای 1010 متر در فاز دوم کارگاهی و اشتغالزایی هر شیفت 15 الی 17 نفره با مشارکت 45 درصدی شرکت خارجی(پاکستانی) با حضور وی به بهره برداری رسید.
شایان ذکر است مشاور عالی رییس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به منظور بازدید از طرح ها و برنامه های منطقه آزاد چابهار به این بندر سفر کرده است.





بر اساس همین گزارش مهندس اکبر ترکان مشاور عالی رییس جمهوری و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی به اتفاق استاندار سیستان و بلوچستان و هیات همراه با جمعی از مسئولان و اعضای اتاق بازرگانی و صنایع منطقه آزاد تجاری– صنعتی چابهار دیدار کردند.

مهندس ترکان در این دیدار گفت: آمدن مسافر به بستر طبیعی منطقه و رونق گردشگری  مستلزم سرمایه گذاری های بخش خصوصی می باشد.

 مشاور عالی رئیس جمهور گفت: در استان سیستان و بلوچستان پتانسیل های مستعد بسیاری در زمینه گردشگری موجود وجود دارد که نیازمند سرمایه گذاری و فراهم کردن بسترهای مناسب و تسهیلات لازم می باشد.
بر اساس این گزارش اعضای هیات رئیسه اتاق چابهار نیز ضمن خوشامد و تبریک انتصاب مدیرعامل بومی به مهندس ترکان خواهان حمایت و پشتیبانی وی در رفع مشکلات خود شدند.
مهندس ترکان ضمن استماع مشکلات خواهان ارایه راهکار و پیشنهادات توسط خود فعالین در رفع آن مشکلات گردید.
علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار ضمن تایید سخنان مهندس ترکان، از وی بعنوان مشاور عالی رییس جمهور درخواست حمایت و پشتیبانی در جهت رفع مشکلات و انتظارات مردم این استان در زمینه مستعدکردن بسترهای ظرفیتی جهت رفاه مردم شریف استان گردید.


این یک تحلیل نیست ، خواهشی است برای توسعه پیشانی استان

این یک تحلیل نیست ، خواهشی است برای توسعه چابهار


از چابهار به عنوان تنها بندر اقيانوسي ايران و پيشاني توسعه استان ياد مي شود . اين بندر بدليل موقعيت ويژه اقتصادي  اش ،به عنوان بندگاهي مهم و استراتژيك شناخته مي شود .  در مورد ظرفيت هاي اقتصادي اين شهر سخن بسيار است اما اين  « موقعيت اقتصادي »  و در مجموع عامل  « اقتصاد » در رفتار و تعامل شهروندان اين شهر نيز  اثر بسيار گذاشته است. شايد بيراه نباشد اگر كنشگران اقتصادي اين شهر را از قدرتمند ترين افراد تاثير گزار در حوزه هاي مختلف از جمله « سياست » بدانيم . حتي عامل اقتصادي در آرايش نيروهاي سياسي و حتي فرهنگي و ادبي اين شهر نيز تاثير گزار بوده است و محافل ادبي اين شهر  كه از مشخصات خاص  فرهنگي چابهار است بر گرد نخبگان اقتصادي  ، محافلشان گرم است!! اينها را نوشتم تا تاكيد كنم كه اقتصاد و نخبگان اقتصادي و تجاري  اگر عامل تعيين كننده نيستند ، اما دستكم در كنار برخي از عوامل ديگر و نيروهاي فعال آن ، عامليت ويژ اي دارند و اين مساله حتي در انتخابات هاي مختلف به اشكال مستقيم و غير مستقيم اثر گذاشته است .  . 

شوراي شهر و روستا  از عرصه هاي عمومي و مدني   و  يكي از نمادهاي مهم دموكراسي است . از مردم است و براي مردم . شوراها در اين عمر دوباره شان بعد از انقلاب 57 ايران ، با فراز و فرود  و به يكي از اركان مهم جامعه مدني و عرصه عمومي تبديل شوند. تلخ و شيرين شوراها  در كشور بسيار است. در جايي آنچنان شوراها موفق عمل كردند و توانستند به خوبي از اين نهاد مهم در مقابل هجمه شديد مستبدان كه نهاد شورا بر نمي تابند ، دفاع كنند و در جايي ديگر شورا بجاي كه بال پرواز باشد خود قيدي اشده است و براي شهر قفس ساخته است.  هر چند اين تجربه هاي تلخ شورا داري ،  نبايستي باعث شود كه نفس وجودي و كليت شوراها محل تاخت و تاز قرار گرفته و با ابزارهاي مختلف در صدد محدود بودن شورا ها بر آمد. مانند محدوديت هايي  كه در 8 سال گذشته به بهانه هاي مختلف بر شوراها تحميل شد.


تجربه شوراها در سيستان و بلوچستان نيز حكايت خود را دارد . جامعه ما سنتي است و شوراها نمادي  هستند از دنياي مدرن عقلگرا . ما هنوز در نظام طايفگي و قبيله اي به سر مي بريم و ارزشهايمان منطبق بر اين ساختار سنتي  است كه ناگهان پرت مي شويم به يك نظام مدرن  كه اقتضائات و رفتارهاي خاص خود را مي طلبد . ما هنوز حرفمان از خون است و همخوني اما به ناگهان بايد از عقل گفت و همفكري . ما هنوز از تفكراتي خاني و سرداري بيرون نيامديم ، ناگهان بايد در يك نهاد مدني تصميمات مهم براي يك شهر مدرن گرفت و مديريت شهري را براي رشد و آباداني بكار گرفت . ما بايد بر اساس كارنامه و برنامه راي  و اعتماد مردم را جلب كنيم در اينجا نيز از خون ، فتواهاي مذهبي ، پول و ارزشهاي طايفگي مدد مي گيريم. اينها باعث آن مي شوند كه شوراهاي ما كه بايد  شكل يك نهاد مدرن باشند و محل نيروهاي مدرن و توسعه يافته ، محل نيروهاي سنتي مي شوند كه نه شورا را مي فهمند ونه رسالتها و وظائف آنرا . تعجب آور تر اينكه شوراهاي اين استان  كه مي بايست مروج ارزشهاي نوين مانند : دموكراسي ، توسعه ، مشاركت ، تفكر و تحليل انتقادي ، تعامل ، مفهوم شهروندي ، عفلانيت و خردورزي و..... تبديل به نهادي مي شوند كه در آن از ارزشهاي منحط قبيله اي و سنتي سخن مي رود . از دنيگ و در زاده ( غير بومي ) وملكي حرف زده مي شود و.......قواعد بازي در اين شوراها نه تابعي از بازيهاي سياسي نهاد هاي مدرن كه در آن اقليت و اكثريت كه بر مبناي يك تفكر شكل گرفتند بلكه بر مبناي ارزشهاي مسخره اي مانند هم طايفه بودن ، همشهري بودن و  هم باند بودن اكثريت و اقليت شوراها شكل مي گيرد . در اين شوراها قواعد بازي كه  برايند نهايي آن بايد تعامل اكثريت و اقليت  در راستاي اهداف شهر باشد به هيچ انگاشته مي شود . ديكتاتوري اكثريت كج فهم شكل مي گيرد و اقليت را به هيچ مي انگار د. تصميمات مهم را بدون راي و نظر اقليت شكل مي دهد  ، اقليتي كه باز بجاي تن دادن به بازي به پزخاشگري روي مي آورد و بجاي نقد و انتقاد  سازنده ، و مشاركت و همراهي بر طبل تضاد مي كوبد . و نتيجه آن ، آن مي شود كه در بسياري از شوراهاي شهر و روستاي  استان  از جمله شوراي شهر چابهارتنشها آغاز شده است......


چهارمين دوره شوراهاي شهر ، براي چابهار نويد روزهاي خوش را مي داد انتخاب چهره هاي فرهيخته و با تجربه  در ميان اعضاي منتخب كه هر چند با معيارهاي جامعه سنتي به شورا راه يافته بودند ، اما اميدواريهاي زيادي را باعث شد.  اما با آغاز بكار شوراها و شكل گيري يك اكثريت و اقليت پيرامون انتخاب  شهردار جوان و خوشفكر اين شهر - مهندس دادكريم بلوچ - شكل گرفت اما بده  و بستانهاي پشت پرده شوراي شهر ، اكثريت را  واجد ويژگيها و مشخصات خاصي ساخت كه خشم اقليت را كه روزي داعيه دار مديريت  شهر بود بر انگيخت . اينچنين است كه شوراي شهر چابهار روزهاي پر تنشي   را سپري مي كند . اوج اين اختلافات در توديع معارفه شهردار جوان و سفر استاندار به اين شهر رقم خورد . كه صف آرايي تنش آلودي را رقم زد. البته نگارنده چند گزارش در مورد شوراي شهر چابهار  پيش از اين نوشته بودم . كه مساله مربوط به پارك بهاران و عملكرد سرپرستي شهرداري چابهار جزئي از آن است.

براي اينكه تحليل فاقد سوگيري باشد و اخلاق رسانه به مسلخ اميال خاصي سوق داده نشود با هر دو جناح صحبت شد. جناح اقليت كه در آن جوانان خوشفكري وجود دارد كه مي توانستند آرزوي هر شهري باشد معتقد به اين هستند كه ديكتاتوري اكثريت در شوراي شهر شكل گرفته است و اين ديكتاتوري زمينه هر كار مثبتي را  در زمينه هاي ديگر نظير كار فرهنگي و اجتماعي گرفته است . از طرف ديگر جناح اكثريت كه در آن مردان متشخص و بقول يكي از اين اعضاء استخوان خرد كرده اي وجود دارد ، بر ناپختگي و عدم رعايت قواعد بازي  و تعامل برخي از اعضاي گروه اقليت تاكيد دارند . همچنين اعتقاد دارند كه ما در واقع چون بر حضور دائمي آنها در مديريت شهر خط پايان كشيديم ، اينچنين عكس العمل نشان مي دهند .


در ذهنم بود كه براي اين تحليلم تيتري انتخاب كنم . ناخود آگاه به ذهنم آمد كه تيتر تحليلم را اينگونه بنويسم : اين يك تحليل نيست خواهشي است بخاطر شهر چابهار ». بر گردم به صحبتهاي آغازين اين يادداشت . شهر چابهار پيشاني توسعه استان است.شهري كه مي خواهد به قلب تپنده اقتصاد استان تبديل شود با تفكرات عهد بوق نمي تواند اداره شود و به رشد و بالندگي برسد . بايد پذيرفت كه  هيچ كس دنيگ ( غير بومي ) نیست .چابهار از همه است و همه هم بايد براي ساختن چابهار بكوشيم. متاسفانه اين ديدگاه در بخشي از شوراي شهر چابها راه يافته است . همچنين تضاد ها بايد مديريت شوند ، بنيان بر افكني  و تغييرات انقلابي در شهر كه از اتهامات يكي از اعضاي شوراي شهر است ديگر جوابگو نيست و بايد با تغييرات تدريجي و اصلاح اگر بر وضع گذشته نقد وارد است بايد صورت بگيرد . همچنين اقليت هم بايد متوجه تغييرات بشود و متناسب با وضعيت موجود ، عكس العمل هاي احترام آميز توام با نقد جدي اكثريت داشته باشد. به ياد داشته باشيم كه آخر آراستگي عروس ، رضايت داماد است و آخر كار شما هم رضايت مردم  است كه دررشد و آباداني  شهر زيباي چابهار اتفاق مي افتد .

انتصابات در اداره کل آموزش و پرورش و چند نکته مهم


بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید که نوعی اصلاح را هم در برنامه های کاری اش پی می گرفت ، امیدها برای اصلاح و بهبود وضعيت نامطلوب گذشته  قوت گرفت. آموزش و پرورش هم که از حوزه های زیربنایی و مهم هر جامعه ای است . متاسفانه در استان سیستان و بلوجستان  در شاخص هاي مختلف وضعیت خوبی را ندارد . انتصاب علیرضا نخعی گام اول در  اين تغییر بود. این انتصاب هر چند با انتقاداتی مواجه بود اما همگان منتظر بودند که  ببينند كه تغییرات بعدی چگونه صورت مي پذيرد . در چند روز قبل اداره كل آموزش و پرورش شاهد تغييراتي مديريتي گسترده و جانمايي برخي افراد در معاونت هاي مختلف بود . اما اين انتصابات كه با واكنش هاي مختلف مثبت و منفي  روبرو شده است . در حاليكه يكي  از سايتهاي استان از انتصاب دو سيستاني و  دو بلوچ در سطح معاونين خبر داده است و به نوعي مدعي توازن در انتصابهاي آموزش و پرورش است  اما واقعيت ها به گونه اي ديگر رخ مي نمايد.....

انتصابات  صورت گرفته چگونه است ؟

.در اداره کل آموزش و پرورش ۷ معاونت وجود دارد:  آموزش متوسطه، تربیت بدنی، سواد آموزی ، پشتیبانی، پرورشی ،پژوهشی و آموزش ابتدایی. انتصابات اینگونه است: خانم  ها :  زهرا برهانزهی به عنوان معاونت آموزش ابتدایی و خانم عزيزي معاونت پرورشي و   آقايان :  یارمحمد حسین بر معاونت پژوهشی، ،  ناصر زورقی به عنوان معاونت آموزش متوسطه، عسکری به عنوان معاونت پشتیبانی . ضمن اینکه دو معاونت تربیت بدنی و سواد آموزی در سمت خود ابقا شده اند یا هنوز تغییر نکرده اند. ايضا" خانم طاهري به عنوان مديريت ناحيه  2  آموزش و پرورش و آقاي رخشاني ( برادر دكتر محمد تقي رخشاني ) به عنوان ناحيه يك آموزش و پرورش منصوب شدند .

اما چند نکته انتقادی بر این انتصابات:


۱- انتظار می رفت که با توجه به اینکه آفای نخعی از یک قومیت خاص است در انتصابات نگاه قومیتی نداشته باشد ، اما ترکیب انتصابات نشان میدهد که فعلااز ۷ معاونت ۵ تا با انضمام دو رییس نواحی یک و دو آموزش و پرورش زاهدان از همین قومیت خاص هستند .جالب است که در تمام این انتصابات شهرستانیها هیچ جایگاهی را نیافتند .

۲- اگر اداره کل را محل حضور نیروهای توسعه گرا و تکنوکرات بدانیم ، بسیاری از این انتصابات فاقد این خصیصه مهم هستند .مثلا مدير منصوب شده به عنوان معاونت پشتيباني ، دارای مدرک کارشناسی آموزش ابتدایی بوده است  كه به یک معاونت مهم  منصوب شده است . عمده انتصابهاي صورت گرفته  دیگر نيز  از این قاعده مستثنی نیستند.


۳- قرار بود این دولت محل تغییر باشد اما برخی از انتصابها شائبه  تاثیر گزاری جناح تندرو و نماینده تندرو استان را در ذهن زنده می کند.

۴- دوستان عزیز در مورد انتصاب سرکار خانم برهانزهی که به گواهی بسیاری از زنان شایسته استان است زیاد ذوق زده نشوند ،  زیرا این انتصاب عوامفریبانه بوده و اگر آنرا در کلیت انتصابها بنگریم ، مشخص می شود که مدیری فاقد قدرت و اختیار مد نظر بوده است. هر چند من به شخصه از انتصاب یک خانم بلوج بی نهایت خرسندم اما نه یک انتصاب عوامفریبانه و در یک کلیت بزرگتر « بدون قدرت تاثیر گزاری » .

5-  متاسفانه سالهاست كه بدليل ندانم كاري و احساسات شديد قوم گرايي عده اي كاسب ، همزيستي مسالمت آميز اقوام و مذاهب خدشه دار شده است. فاصله اجتماعي شدت گرفته و تضادها  و واگرايي جانشين همگرايي و همبستگي مردم استان شده است .

اين كاسبان جولانگاه مناسب خود را در شكافهاي قومي و مذهبي يافتند و  با  نگاه قومیتی و مذهبی ،  ايستايي و ركود را در استاني كه بشدت به توسعه نياز دارد ؛ رقم زدند . اين نگاه چندين دهه است كه بوده و متاسفانه بر خلاف اميدها ، ادامه دارد . آموزش و پرورش از اولين حوزه هايي بود كه انتظار مي رفت كه كليد « تدبير و اميد »  دولت يازدهم در آن به گردش در بيايد و اين  قفل سنگي  را  با اصلاح و تغيير بگشايد .   قفلي كه به نظر مي رسد همچنان نا گشوده مانده است و  كليد خود را طلب مي كند نه اين اين كليدهاي تقلبي را.......

محرومیت زدایی یا رهایی از مظلومیت؟؟؟



مارال قصر در فیس بوکش نوشت/

درد دل با کس نگویم  چون برایم بهتر است              هرکسی دنبال داروست روزگارش بـــدتراست


درد من درمان ندارد حال من بسیار خــراب              این حقییت آشکارست ، بارمــن روی خــراست
   
من نمی گویم کسی را دکترو دارو کجاست               بهترین جــــــای مناسب بـــهر بیمار بستر است

روزگاری سخت دارم ، بس جگرسوزاندۀام               عاشقی زار و پریشان درد دل با  گــــوهراست

در اتاق فکر سازمان گــر کسی گریان بود               هست بسی زار و پریشان چشم دکتــرهم تراست

چابهار، تیس و کنارک شهرحمل شیرمـرد                خاطراتش زندۀ گردد چرخ گردون نـــوکر است

زانکه حامد مهربان است میکند شق القـمر               نقد کــردن نیست جایـز، چـــون تفِ بالا سراست

جای کیخایی مطیع باد نام وی گردد رفیـــع               پیرمرد مستحقی ست از همین دور و بــــر است

گرچه سارانی مدیراست حیلۀها دارد بسی               در ریـا کاری مطیع است خاک زابل شرخراست

یوسف هم مرد مطیع و کاردانیست مهربان            گـرچه عاقل نیست مشاورحیف که نامش باوراست

من نیم نگران سازمان ، کارمن ازکودکیست            قصد من قصد بدی نیست اندکی درد و سر است

کول مقدم هم بهرسازمان شهریاری مهربان             دست بر دامان وی باش از هــــدایی کمتر است

گرجلالی را نمی یابند کسی از بــــــــهرکار             با هیچکس کــاری ندارد ، مـــادیانش لنــگراست

روی عظمی ،جهانتیغ،تف به ریگی یا سعید             حیف سازمان است و ترکان یک بلای دیگراست

چونکه درسازمان نداریم ما مدیرانی درست             بهترین راهکار چنین است، ذوق بدکاری سراست

درمسیر مرد ناکاراست ، مـــــکان و مــنزلم             درنقص سر سری ندارم ، بـهترین سودا سر است

دولت تدبیر و امــــیّد است و من هم ، جانثار            جانثاران درفشارنــــد ، جای دُّر، مهرۀ خــــراست

رأی به روحانی ندادم ،عشق من بود سرزمین          درسرزمین جای نـدارم ، مـرگ ! برمن بهـتراست

با وطـن دوستان غریبم  منهم از جور ملوک            در وطن جایی مرا نیست خاک دزدی از خـر است

ایزدی بخش درحراست ، شد امیرجـــــــایگاه            هیچوقت شکی نــــدارم ، در امیری نوکــــر است

شعر ما قول مارال ست او اسیری ز قصر               در کفش چیزی نـــــدارد ، خود اسیر گوهر است

دست درازی سازمان بنادر و کشتیرانی چابهار به تنها پارک آبرومند چابهار


در روزهای گذشته گذشته اخبار نگران کننده ای از  تنها بندر اقیانوسی کشور در برخی از تماسهای دوستان و برخی صفحات مجازی منتشر شد.  اخبار حکایت از آن داشت که سازمان بنادر و کشتیرانی به منظور توسعه سازمان و ایجاد بار اندازهای جدید قصد تملک قانونی و در قالب کمسیون ماده یک  پارک صد هکتاری بهاران را دارد . بنا بر اخباری که درز کرده است ، فرمانداری چابهار نیز در این زمینه یاریگر سازمان بوده است . شایعاتی نیز منتشر شد که شهرداری و  برخی از اعضای شورای  شهر که نمایندگانشان در کمیسیون ماده یک حضور دارند ،  نیز موافقت های ضمنی داشته اند ، اما واحد بخش دربین رییس شورای شهر چابهار در گفتگو با عبدالوهاب ایرانژاد که در صفحه فیسبوک عبدالوهاب  منتشر شد ،  این شایعات را بی اساس دانسته است و بیان داشته که اعضای شورای شهر متفقا" با این خواسته سازمان بنادر و کشتیرانی مخالفت کرده اند . سازمان بنادر و کشتیرانی در عوض این پارک ،  ساخت یک پارک در 19 کیلومتری  شهر چابهار در منطقه لیپار را  وعده داده است .

چشم اندارهای زیبایی که سواحل دارند همیشه برخی از  اشخاص حقیقی و حقوقی را تحریک کرده است که ساحل را مالک باشند. نکته ای که در سواحل شمال کشور به یکی از مهمترین چالش های عرصه عمومی و دولتی تبدیل شده است. و سالهاست که بحث آزاد سازی ساحل دریای خزر به یک آرزو برای مردم آن منطقه و هزاران گردشگری که این منطثه سفر می کنند در آمده است . در این راه یعنی آزاد سازی ساحل  دریای خزر  تاکنون هیچ توفیقی حاصل نشده است و توریست هایی که به این منطقه سفر می کنند حسرت دیدن زیبایی های بزرگترین دریاچه دنیا مگر در مناطقی اندک به دلشان مانده است

.وضعیت در سواحل جنوب از جمله ساحل چابهار نیز زیاد جالب نیست. هر چند بیشترین مالکین سواحل دریای خزر اشخاص حقیقی یا حقوقی بخش خصوصی هستند اما در چابهار این دستگاههای اجرایی دولتی و نظامی هستند که بخش مهمی از ساحل را در تملک خود در آورده اند و به این رضایت هم نمی دهند و قصد دارند که بخش های دیگری از ساحل مانند پارک صد هکتاری بهاران را ضمیمه دستگاههای غیر کارآمد خود بنمایند. نیروی دریایی ، منطقه  آزاد صنعتی - تجاری چابهار ، بندر شهید کلانتری ، دانشگاه دریانوردی ، اداره کل شیلات ، شرکت نفت ، بندر و اسکله شهید بهشتی ، مرکز اقیانوس شناسی ، اداره تربیت بدنی و....دستگاههای هستند که بخش مهمی  از ساحل را در اختیار دارند. 

بندر اقیانوسی چابهار ، در حالی  به یکی از مقصدهای مهم گردشگران کشوری تبدیل شده است ، که نقاط اندکی از  سواحل شهر چابهار در اختیار آنان است.  از طرف دیگر فیزیک شهر نشان می دهد که شهر بدلیل توسعه طلبی ارضی منطقه آزاد چابهار و تملک زمینهای  منطقه بالا دست شمالی  و دستگاههای دولتی در ساحل ،  به نوعی  خفه است .  


پارک بهاران چابهار ، که  در ضلع شرقی دریای بزرگ چابهار قرار دارد و هنوز فرایند ساخت آن تکمیل نشده است ، جزء اندک  مکان  های تفریحی درون شهر  چابهار است که بسیاری از مسافران و شهروندان چابهاری  در پلاژهای ساحل آن لختی می آسایند  ، نیز اینروزها خبر ساز شده است . جالب است که سازمان بنادر در دوره قبل شورا نیز در کمین تصاحب این پارک نشسته بود ولی بدلیل مخالفت شورا و شهرداری توفیقی کسب نکرده بود ، مجددا" در شورای شهر جدید که عمرش  بیش از چهارماه  ماه نیست ،تحرکات توسعه طلبی ارضی خود را شروع کرده است.   

نکته خوشمزه دیگر این داستان این است که  سازمان در عوض این پارک وعده ساخت پارکی مشابه را در 20 کیلومتری چابهار را داده است . که نفس این درخواست حاوی توهین و تحقیر شهروندان چابهاری است. و بالفرض اگر هم توانستند این پارک را تملک نماید ، چند سال باید شهروندان چابهاری منتظر بمانند که سازمان بتواند  مجموعه جدیدی ایجاد کند؟  آنهم چنین پارکی در نقطه ای با فاصله از شهر ، آیا این پارک در نقطه ای دوردست مکان تفریح و اسباب راحتی خواهد بود یا مرکز تجمع معتادان و خلافکاران  و اسباب زحمت ؟

در انتها ، کمیسیون ماده یک شهرداری که وظیفه اش واگذاری زمینهای شهرداری به اشخاص حقیقی و حقوقی است باید مراقب باشد که خطر فساد آنرا بشدت  تهدید می کند .از طرف دیگر باید پذیرفت که توسعه بندر و امکانات آن نیز باید ارتقاء یابد که در این زمینه سازمان بنادر و پشتیبانی بجای هر کار دیگری  ظرفیتهای درون بندر گاههای در اختیارش را که در سالهای اخیر معطل مانده است را فعال کند .  

اعلام نحوه توزیع 2 سبد کالایی رایگان دولت تدبیر و امید


معاون اول رئیس جمهور مصوبه ویژه دولت برای توزیع سبد کالایی در بهمن و اسفندماه امسال را برای اجرا ابلاغ کرد که براساس آن، 1500 میلیارد تومان اعتبار برای این منظور پیش بینی شده است، ضمن اینکه این سبد کالایی به صورت رایگان و در ازای بن تحویل خواهد شد.


به گزارش خبرنگار مهر، معاون اول رئیس جمهور مصوبه ویژه سبد کالایی در دو نوبت تا پایان سال‌جاری را به وزارتخانه‌های تعاون، علوم، فرهنگ و دفاع و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ابلاغ کرده است.

در این ابلاغیه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور آمده است: هیات وزیران در جلسه مورخ 1392/9/20 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امروز اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب نمود:

1- در راستای سیاست های حمایتی دولت از برخی اقشار جامعه سبد کالا شامل (1.8) کیلوگرم روغن نباتی مایع، (10) کیلوگرم برنج، (4) کیلوگرم گوشت مرغ، (800) گرم پنیر بسته بنده (uf) و (1.8) کیلوگرم تخم مرغ به افراد مشمول این تصویب نامه در دو نوبت تا پایان سال 1392 تحویل می شود.

2- افراد زیر مشمول این تصویب نامه می باشند:
ادامه نوشته

رقم پیشنهادی دولت برای مزد 93 اعلام شد/ حداقل دریافتی کارگران؛ 706 هزار تومان


جزئیات افزایش 219 هزار تومانی حقوق؛
رقم پیشنهادی دولت برای مزد 93 اعلام شد/ حداقل دریافتی کارگران؛ 706 هزار تومان
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در گزارشی به رئیس جمهور اعلام کرد: براساس سناریوی جدید، در سال آینده 20 درصد به صورت نقدی به حداقل مزد کارگران افزوده می‌شود و 25 درصد نیز کمک غیرنقدی برای اولین بار توسط دولت خواهند گرفت که مجموع حداقل دریافتی کارگران در سال 93 از 487 هزارتومان به 706 هزار تومان خواهد رسید.

جزئیات گزارش ربیعی به روحانی/ اشتغال سالیانه 81 هزار نفری در 8 سال گذشته در ادامه مطلب

ادامه نوشته

نبود دکل تلفن، مشکلاتی برای روستاهای قصرقند به وجود آورده است


 رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی قصرقند گفت: به دلیل نبود دکل تلفن همراه اول و ایرانسل، مشکلاتی را برای خطوط ارتباطی ساکنان روستاهای شهرستان قصرقند به وجود آورده است.

فیض محمد زین‌الدینی در گفت‌ و گو با خبرنگار بلوچ پرس به مشکلات موجود در زمینه برقراری خطوط تلفن همراه و ایرانسل در این منطقه اشاره و اظهار داشت: نداشتن دکل تلفن همراه اول و ایرانسل در روستاهای زین‌الدینی و پاسک از توابع شهرستان قصرقند سبب بروز مشکلاتی برای اهالی این روستاها شده است.

وی افزود: با توجه به مکاتبات انجام شده با شرکت مخابرات استان و مهیا کردن جایگاه نصب دکل در این مناطق، متاسفانه با گذشت چندین ماه تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نپذیرفته است. رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی قصرقند بیان کرد: ساکنان این روستاها مجبورند در مواقع اضطراری برای برقراری ارتبط به پشت بام‌ها و بلندی‌های اطراف رفته بلکه بتوانند ارتباط برقرار سازند.

زین‌الدینی در پایان از مسئولان مخابرات استان سیستان و بلوچستان خواست تا نسبت به رفع این مشکل مهم اقدام کنند.

نیکشهر، پشت پا به نخبگان بومی چرا؟؟؟!!!


بعد از به روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در کشور و همچنین در مقیاس کوچکتر آن به روی کار آمدن اعضای جدید شورا درشهر،نوعی شور شعف در بین جوانان و تحصیلکردگان و حتی نو محافظه کاران بوجود آمد که ناشی از   اعتقاد آنها به تغییر اساسی در مدیریت اجتماعی، شهری و سیاسی داشت که در مقیاس بزرگتر آن کم کم دارد به یاس تبدیل میشود ولی در مقیاس کوچکتر که همان مدیریت شهری است از همان ابتدا شمشیر از رو بسته شد و این شمشیر بستن همانا و از بین رفتن حامیان همانا!!!

چیزی که مشخص است از دست رفتن حمایت شاید به خودی خود مشکل خاصی پیش نیارد!! اما تلاش جهت چوب لای چرخ گذاشتن برای اعضای محترم مدیریت شهری نیکشهر شاید برای شهر و مردم گران تمام شود.

اما چرا سنگ اندازی ؟ چرا همه برای پیشرفت شهر تلاش نمیکنیم و به فکر پیشرفت فردی هستیم،یک مسئله اصلی که در اینجا مشاهده میشود پس از انتخاب و معرفی شهردار نیکشهرتوسط اعضای محترم شورا موجی نارضایتی در بین مردم بوجود آمد که موجب شد آن شور و شعف اولیه که پس از به روی کار آمدن اعضای جدید مدیریت شهری در بین آنها بوجود آمده بود از ریشه خشک شود.اما واقعا ما چرا اینگونه ایم ؟چرا اینقدر منافع شخصی برایمان ارزشمند شده؟

اما چرا ما که اینقدر ادعای نخبه پروری در شهرمان داریم و حتی مدیر به دیگر شهرهای استان صادر میکنیم در سپردن مدیریت شهری به این نخبگان دست و دلمان میلرزد؛و آن چیزی نیست جزء نفاقی که در شهر وجود دارد همه در ظاهر دوست و در باطن چیزی شبیه چرچیل وگرنه دلیلی بر عدم انتخاب یک مدیر لایق از شهر خودمان وجود نداشت. چون اعضای جدید محترم مدیریت شهری فکری جزء پیشرفت شهر را نداشته اندکه دست به این انتخاب زده اند ولی این را فراموش کرده اند که در این شهر هر کاری بکنند مردم باز آنها را ناتوان می نامند چرا که اگر شهردار خوب عمل کند آنها خواهند گفت خود شخص شهردار توانمند بوده و اگر شهردار بد عمل کند میگویند شورا مقصر است که وی را انتخاب کرده است .پس همان بهتر بود که به خاطر حرف مردم شهردار انتخاب نمیکردند .

اما ما امیدواریم که شهر نیکشهر پیشرفت داشته باشد و در کنار آن نخبگان نیکشهری نیز به پیشرفت های خود در استان و کشور ادامه بدهند.

صحبت زیاد است اما تاریخ گواه همه چیز بوده و خواهد بود.

بازنشر:پوکته هبرانی جاگ

برای آنان که در توهم استاندار جدید هستند !!


بارها نوشتم و تاکید کردم که مشکلات استان ما آنچنان  تاریخی و گسترده هستند که الزاما" بدست یک دولت و یک شخص نظیر استاندار به تنهایی قابل رفع و حل شدنی نیستند . چرا که جنس مشکلات استان ما ساختاری و در بسیاری از موارد درومی است و تا مادامیکه این مشکلات ساختاری و درونی وجود دارند ، قویترین برنامه ها و  کنشگرها هم  که به استان ما بیایند نمی توانند گرهی از مشکلات را باز کنند.

جالب است ، عده ای این روزها  در یک نگاه تک عاملی فقط دولتها را عامل تغییر و تحولات در جامعه می دانند و به تبع در توهم این هستند که در یک تغییر از از حاتم نارویی به علی اوسط هاشمی همه مشکلات ما حل می شوند .  نگاه عوامانه ای که سالهاست نسبت به نمایندگان مجلس هم وجود دارد . خدمت این دوستان عرض می کنم  که این نگاه و رویکرد  نادرست ،   توهمی بیش نیست .  دوستان  این را مطمئن باشند که توسعه و اصلاح جامعه که شدیدا" نیازمندی و تقاضای جامعه است ،  قائم به شخص یا دولت خاصی نیست . بلکه اصلاح و حرکت به سوی توسعه عزم و اراده ای همگانی را می طلبد که افراد و کنشگران آن باید منافع جامعه را بر منافع فردی  و باندی خود مقدم شمرده و   در سنگرهای مختلف  برای بهبود و اصلاح امور تلاش کنند .

هر چند بنده منکر تاثیر گزاری دولتها و نمایندگان عالی  آن در بهبود  و اصلاح امور نیستم ،  و به جد  معتقدم که دولتها و برنامه هایشان   می توانند تاثیرات مثبت و  منفی ایجاد کنند  و حتما" برنامه های استاندار جدید نیز می تواند بر خلاف برنامه های دولت گذشته و استاندارش  تاثیرات مثبت در جامعه  داشته باشد ،  اما در مجموع به این اصل اساسی معتقدم که نه  دولتها  و نه استانداران نمی توانند با یک « اجی مجی و لا ترجی » شرایط نابسمان استان ما را بهبود ببخشند . هر چند در این  بیش از صدر روز  کار دولت ، با توجه به تنگناهای و تحمیل موانع زیاد بر  دولت تغییرات مثبتی  اتفاق افتاده است که البته اگر  با دید منصفانه  نگاه کنیم پرونده دولتها در حوزه عمومی و کلان قابل قبول است ولی در استانی مثل استان ما مشکلات هنوز سرجایشان هستند .

 حضور یک ماهه حضور استاندار تا حالا  حتی نتوانسته افق و چشم انداز مثبتی را ترسیم کند . برخی از تحلیل گران معتقدند ،  بی برنامگی استاندار که در حوزه های مخلف مشهود است ، باعث حضور باندهای قدرت در اطراف وی شده  و چشم اندازها را تیره تار کرده است . . چنانکه عرض کردم ، ساختارهای اجتماعی و فرهنگی استان و نگاههای غلطی که در استان جاری و ساری است  ، منجر به ظهور گروههایی شده است که در مذهب و قومیت و منافع باندی خود  غرق هستند و تحول ، توسعه و تغییر را اصلا" نمی بینند و اگر هم ببیند برایش ذره ای تره خورد نمی کنند و جالب است که همین افراد میداندار شده اند و به نظر می رسد که روی ذهن و نظر استاندار تاثیر گذاشته اند . 

توهم را بگذارید کنار  ، علی اوسط هاشمی اگر هم از قدر ترین مدیران دولت  باشد ، باز در این استان که بخش مهمی از مشکلاتش ساختاری و  درونی هستند ،  بی برنامه نمی تواند کاری از پیش ببرد. موانع درونی جامعه ما که در قومیت گرایی، ینیاد گرایی مذهبی، اخیرا" محفل گرایی ، ترجیح منافع فردی ، قومی و مذهبی بر منافع کلی و توسعه ای استان ،  شکافهای و فاصله های عمیق قومیتی و مذهبی خود را نشان می دهد ، نیازمند تقویت  جامعه مدنی عقل گرا و کنش  معطوف به توسعه تحول طلبان و توسعه گرایان است. آن چیزی که تا حالا از استاندار جدید حتی در برنامه های اعلام شده اش  ندیدیم ،  امیدوارم  که نیروهای اجتماعی دلسوز و توسعه گرا که دلشان برای پستکی له له نمی زند   با رصد دقیق شرایط ، به نقد و روشنگری این گروهها و باندهای ضد توسعه ادامه دهند و این را بدانند که  دولتها به تنهایی ، توسعه  و رفاه عمومی را به ارمغان نمی آورند ، بلکه باید همه در هر سنگری که هستند اصلاح و بهبود شرایط جامعه را در دستور کارشان قرار داده و از توهم معجزه دولت بیرون بیایند . رسالتهای روشنفکری و روشنگری  ایجاب می کند دلسوزان با نقد دقیق و دلسوزانه جامعه راه را بر منفعت طلبان و باندهای طالب قدرت سد کنند و یا حداقل با روشنگری هدف اصلی را که همان ترقی و توسعه جامعه است ، را  در این گیرودار و فضای وهم آلود به جامعه نشان دهند . 

منبع : مرز ارتباط

وضعیت نابسامان شهرداری چابهار تکان دهنده است

وضعیت نا بسامان شهرداری چابهار در سه ماهه اخیر(از شهریورماه 92 تاكنون)
شهر چابهار با توجه به موقعیت ویژه آن در توسعه ملی و استانی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد .
پروژه ای نظیر پارک بهاران ، بلوارهای اقیانوس و خلیج فارس و سایر پروژه هایی که در دست اقدام بودند ، نوید شهری پویا و سرزنده را می دادند . این امید با توجه به این که جوانان روشنفکر و کارآمدی که برای شورای شهر دوره چهارم ثبت نام کرده بودند ، می رفت که رنگ واقعیت بگیرد . اما آنچه در طی این مدت و پس از آغاز به کار شورای دوره چهارم مشاهده می گردد عقب گرد بزرگی از برنامه های توسعه شهر می باشد .
اولین عقب گرد عزل آقای بلیده و سپردن سکان شهرداری به کسی است که در طی مدت 30 سال کار در شهرداری ، هیچگونه اقدام موثری برای شهرداری و منافع شهر انجام نداده است .

این انتخاب آنگونه که در شهر شایع است برای انتقام از آقای بلیده به جهت ایستادگی ایشان در مقابل زیاده خواهی ها و مطالبات ناروای برخی ها بوده است . سرپرست محترم شهرداری از فردای روزی که آغاز به کار نمودند کار تخریب شهر را با تخزیب بدنه شهرداری آغاز نمودند . دو ، سه روز پس از شروع به کار ایشان و با شعار اینکه اینجانب 30 سال سابقه کار دارم و سنتی کار می کنم شروع به عزل و یا تسویه حساب کارشناسان و متخصصانی که گاهاً بیش از 10 سال سابقه داشتند ، نمودند و برخی از این کارشناسان سابقه چندین سال ، سابقه شهردار بودن دارند که با لج بازی ایشان و حمایت برخی افراد در معرض اخراج قرار گرفته اند .

شاید این کارها برای خالی کردن میدان از افراد آگاه و کار بلد برای یکه تازی آقایان در تامین منافع شان صورت می گیرد . توقف کامل پروژه های عمرانی سطح شهر ارمغان دیگر آقایان برای شهروندان چابهار است . در حال حاضر هیچ کار عمرانی در سطح شهر صورت نمی گیرد ، یک متر آسفالت انجام نشده و یک آجر روی آجر گذاشته نشده است . ماشین آلات با ابتکار خیره کننده آقایان مشغول جمع آوری زباله ها می باشند . شاید شما هم گاهاً مشاهده نموده اید که کارگران زحمت کش شهرداری سطل های زباله را در پاکت لودر خالی می کنند و به جای ماشین های مخصوص حمل زباله ، کمپرسی ها زحمت حمل زباله را می کشند .

یکی از افتخارات شهرداری چابهار ، پیشتاز بودن آن در انجام طرح های مطالعاتی و پژوهشی بوده است ، بطوریکه تمامی امور عمده مربوط به شهر، دارای مطالعات علمی و طرح های کارشناسی می باشد .

طرح ساماندهی و هدایت دفع آبهای سطحی ، طرح جامع آبیاری فضای سبز ، طرح بهسازی بازار قدیم و از همه مهمتر تدوین استراتژی توسعه شهر چابهار و .... همه و همه نشان از عزم شهرداری برای برای انجام بهینه امور و جلوگیری از هدر رفت هزینه و ارتقاء کیفی سطح شهر داشتند . طرح ساماندهی بازار قدیم و محله مراد آباد برای محقق نمودن آرزوهاس چندین ساله شهروندان برای مکانی بهتر برای زیستن خود و فرزندان شان انجام گرفت . در این میان افسوس واقعی برای طرح ساماندهی مراد آباد است که در صورت تصویب اعتبارات شش میلیارد تومانی توسط مسئولین قبلی پیگیری و در سطوح ملی و استانی مصوب شده بود ، برگشت خورد .

با این اعتبارات ، چهره محله مراد آباد عوض می شد و کودکان ، جوانان ، زنان و مردان محله از موهبت طرح های زیر بنایی ، قرهنگی ، آموزشی ، بهداشتی و تفریحی آن بهره مند می شدند . اما با عدم درایت آقای محمدی در جلسه بررسی و تصویب این طرح ، که حاصل زحمات چندین ساله شهرداری ، مسکن و شهرسازی بود برگشت خورد و مصوب نگردید . طرح بزرگ دیگری که همچنان بلا تکلیف است تدوین استراتژی توسعه شهر چابهار می باشد ، که انجام مراحل پایانی آن باقی است ، این طرح ...... راه 20 ساله توسعه شهر چابهار می باشد و کلیه برنامه های دستگاههای اجرایی سطح شهر را مطالعه و هماهنگ می نماید . طرحی با این درجه اهمیت در خال حاضر بلا تکلیف بوده و هیچ کس پیگیر آن نیست ، گرچه از اشخاصی که به گفته خودشان به مطالعات هیچ گونه اعتقادی ندارند نمی توان انتظار داشت ، که انجام مطالعات را پیگیری نمایند ، اما انتظار می رود نظافت شهر و جمع آوری زباله را به روش های سنتی خودشان به نحو احسن انجام دهند . اما شهروندان در کلیه محلات شهر شاهد انبوه زباله ها ی هستند که گاهی ماهها است تلنبار شده اند . در بعضی محلات هنوز بقایای گوسفندانی که در عید قربان ذبح شده اند مشاهده می شود .

امید است مسئولان و شورای شهر چابهار در این زمینه قصوری نداشته باشند و با کارشناسی مشکلات مردم را بررسی و یکی پس از دیگری را مرتفع نمایند .

مشکل آب شرب مسکوتان همچنان لاینحل مانده است.




دوسال از قول مسئول آب و فاضلاب روستايي در خصوص برطرف کردن مشکلات آب شرب مسکوتان میگذرد که به نظر میرسد دلیلش یا کمبود اعتبار لازم جهت برطرف کردن مشکلات است و یا مسئولان محترم فراموش کرده اند بهرحال بنده دلیلش را به حساب کمبود اعتبارات لازم میذارم به خود دیدم من باب یاد آوری مطالبی را باز نشر و تکمیل کنم جناب رئیس دو سال پیش در حضور مردم مسکوتان شخصا در حضور نماینده ملت قول مساعد دادید که مشکلات را بررسی و حل نمایید. متاسفانه دو سال گذشت ومشکلات همان مشکلات دو سال قبل است که لاینحل مانده  گذشته از مشکلات بی آبی ،استفاده مردم از آب غیر بهداشتی و مشکلات آن،به طور جدی مردم را تهدید میکند در جلسات شورای اداری بارها از زبان مسئولین آب و فاضلاب شنیده شده که مسکوتان بدهی آب سنگینی دارد لازم است مواردی رو بنده به عنوان شهروند مسکوتان و همچنین شنیدهای مردمی که به گوش مسئولین شما نیز رسیده ذکر کنم بدهی واقعی مسکوتان با آن چیزی که روی کاغذ از جانب مسئولین محترم اعلام میشود کاملا متفاوت میباشد که به گفته مردم از دلایل عمده عدم پرداخت بدهی میباشد مشکل اینجاست که مامور قرائت کنتور آب وفاضلاب به منازل اکثر مردم و مراجعه نکرده این موضوع نه حرف بنده بلکه حرف جمع کثیری از مردم مسکوتان میباشد که انتظار میرود از جانب شما بررسی شود چطور میشود بدون حضور مامورقرائت برای مردم به صورت غیر حضوری فیش چند صد هزاز تومانی صادر شود ،که این موضوع مهم از قول مردم از دلایل اصلی عدم پرداخت میباشد که در صورت رفع این مشکل و واقعی کردن بدهی ، مردم نیز جهت پرداخت بدهی اقدام خواهند کرد . مورد بعدی این که بعضی از محلات به دلیل افت فشار حدود یک سال میباشد که حتی یک قطره آب ندارند از جمله منزلی که بنده ساکن هستم که دو بار قبلا تلفنی به عرض شما رساندم با توجه به ارتفاع زیاد منبع آب این افت فشار لازمه از جانب کارشناسان شما بررسی شود. و اینکه در طول 24 ساعت فقط حدود یک ساعت آب در دسترس مردم قرار میگیرد که انتظار میرود این زمان با توجه به بارندگی های اخیر و پر آبی چاه آب به چند ساعت افزایش یابد.

اميدوارم مسئولين شهرستان نماینده محترم مجلس و فرماندارمحترم باهمت و تلاش بيشتردر جهت رفع مشكلات آب شرب مسكوتان قدمي جدی بردارند.

مديرعامل جديد منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار منصوب شد










چابهار - نخستين مديرعامل جديد منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار در دولت تدبير و اميد منصوب شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ايرنا هيئت وزيران مدير عامل و اعضاي هيئت مديره جديد منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار را منصوب كرد.
در اين تصويب نامه كه به امضاي اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور رسيده است آقاي حامد علي مباركي به عنوان مديرعامل سازمان منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار تعيين شده است.

همچنين تغييراتي نيز در تركيب هيئت مديره سازمان منطقه آزاد انجام شده است كه خانم دكتر اربابي و آقايان علايي ، رضازهي و حامد علي مباركي به مدت ۳ سال به عنوان هيئت مديره منطقه آزاد چابهار تعيين شده اند.

اين تصويب نامه در تاريخ ۱۵ مهرماه ۱۳۹۲ به تاييد رئيس جمهور رسيده است.

آخرين سمت مديريتي حامد علي مباركي معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار سيستان و بلوچستان تا قبل از اين انتصاب بوده است و پيش از آن نيز مديركلي تامين اجتماعي استان هرمزگان و... را در سابقه مديريتي خود دارد.
۱۷۴۴/۶۵۳

اجرای طرح هادی در روستای حاجی آباد


][


محمد بخش رئیسی دهیار روستای حاجی آباد از توابع بخش ساربوک در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی بخش ساربوک اظهار داشت:قبل از سال 1375 مردم اینجا در روستایی به نام کوه بن  واقع در ظلع جنوبی رودخانه بزرگ کاجو زندگی می کردند.


وی افزود :زندگی در روستای کوه بن با 50 یا 100متر مساحت زمین و نداشتن برق ،آب شامیدنی سالم و امرارا معاش با دامداری و کشاوزی واقعا سخت بود  بنا بر این  اهالی مجبور شدند به روستای حاجی اباد مهاجرت کنند.

دهیار حاجی اباد بیان کرد: مردم کوه بن پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی از امکانات بیشتری بهره مند شده  بطوریکه  آب وبرق اهالی تا مین شده است.

رئیسی افزود: روستای حاجی آباد  در سال 1375 شکل گرفت بطوریکه در سالیان اخیر با تلاش های عبداله رئیسی رئیس شورای روستا  و مکاتبات زیادی که  با ادارات در جهت رفع مشکلات داشتند مشکلات روستا به حداقل رسیده است.

 

جهت مشاهده  متن کامل به ادامه مطلب کلیک کنید

وی گفت: البته درحال حاضر با مشکلاتی از قبیل نداشتن خانه بهداشت افت  ولتاز روبرو  هستیم که امیدواریم با تلاش مسئولان هر چه زودتر رفع شود.

 دهیار حاجی اباد گفت: طرح هادی روستای حاجی اباد 3ماه پیش توسط متولیان این امر یعنی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شده که جا دارد از بخشدار محترم ساربوک اهالی روستای حاجی َاباد که در جهت تخریب دیوارها با ما   همکار ی داشتند تشکر کنم.

روستای حاجی آباد از توابع بخش ساربوک  شهرستان قصرقند با 210 خانوار و جمعیتی بالغ بر 1000نفر در 35 کیلومتری شهرستان نیکشهر و 18کیلومتری   شهرستان قصرقند واقع شده است .

به بهانه حضور عوامل برنامه 90در شهر سوران وتهیه گزارش از اوضاع ورزشی شهر


چند روز پیش خبری از فرمانداری سوران به گوش شخص اینجانب رسید که از برنامه90به سوران امده اند که گزارشی تهیه نمایند و از کاستی ها بگویند.

بعد از اینکه جلسه ای با سرپرستان تیم های فعال فوتبال وفوتسال داشتیم (این جلسه خود جوش بود )خواستیم برویم آنجا از مشکلات بگوییم که در رسانه ملی مطرح بشوند وشاید کمکی به این مردمان شود.

لازم به ذکر است که از طرف هئیت فوتبال شهرستان هیچگونه اطلاع رسانی مبنی بر حضور عزیزان برای تهیه گزارش و شنیده شدن حرف دل ورزشکاران نشده بود.

ما خودجوش به اداره ورزش رفته ودقایقی با سرپرست این اداره به گپ وگفت پرداختیم وبعد دوستان تشریف آوردند و شروع به تهیه گزارش کردن که سرپرست اداره ورزش نکاتی رو یاد آور شدند وبعد شخصی بنام صدیق پورمند یکی از عوامل هئیت فوتبال مصاحبه ای کرد وسپس دوستان رفتند.حالا ضمن تشکر از هئیت فوتبال که برای اولین بار در تاریخ ورزشی سوران  یک همچین برنامه ای ترتیب داد وهمچنین از عوامل برنامه90 میخواهم نکاتی چند را یادآور شوم:

شهرسوران یک سالن ورزشی دارد اداره ورزش وجوانانش؛ که از این سالن چند منظوره استفاده میشود از والیبال وفوتسال گرفته تا هندبال و بسکتبال.

حداقل 40تیم فوتسال وجود دارد که20تیم فعال هستند این سالن نه روشنایی درست حسابی دارد ونه وسایل سرمایشی وگرمایشی.

حتی توپ در اختیار تیم ها قرار داده نمیشود.........

با سرپرست اداره که صحبت میکنیم میگوید اعتبار نیست.حق دارد واقعا فعلا در اقتصاد مقاومتی بسر میبریم.

حالا چند گلایه از هئیت فوتبال وچند پیشنهاد:

چرا هئیت فوتبال اتاق فکر ندارد ومحدود به تفکرات 3الی4نفر است آیا میراث خانوادگیست یا مجمع عمومی؟

چرا هئیت فوتبال واداره ورزش وجوانان به یکطرف از بدو تاسیس تاکنون  غش کرده است؟

ما منکر زحمات رئیس فعلی هئیت وهمچنین اداره ورزش نیستیم ولی نا جوانمردیهایی مشاهده میشود.

تاکنون تیم های فعال چندین بار خواستند نسبت به برکناری سرپرست اداره ورئیس هئیت اقدام کنند وبه گفته خودشان حتی تا وزارتخانه میرویم اما با پا درمیانی این حقیر  به نوبه وجایگاه خود ودیگر افراد مانع شدیم.

لپ کلام اینکه میخواهیم بگوییم که اگر قبلا از این مینالیدید که بودجه وامکانات نداریم نقدینگی نیست حالا این حرف را نزنید.چرا که خود دیدگان گواه براین مطلب اند که حداقل بالغ بر500دست کفش وتوپ ولباس به تیم ها وبچه های این شهر اختصاص داده شد وگذشته از آن پول برای تجهیز زمینها و...

استدعا داریم تیم های شهر را سر وسامان دهید و از این کمک ها به نحو احسنت در جهت بهبود اوضاع ورزش استفاده نمایید واین پولی که برای فوتبال وفوتسال جمع اوری شد را به رشته های دیگر اختصاص نداده ومبادا بجای اینکه دلهای ورزشکاران را گرم کنید جیبهای خود را گرم کنید.که با شناخت ما از آن بزرگان این عمل دور از انتظار است.

در پایان تشکرات ویژه خود وتمام ورزشکاران و ورزش دوستان را تقدیم میکنم.

‌مراکز آموزشی "بخش تلنگ" در تعطیلی بسر می‌برند





‌بخشدار تلنگ گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید، عمده مراکز آموزشی بخش تلنگ شهرستان قصرقند در تعطیلی بسر می‌برند.

محمد شاهوزایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، منطقه سیستان و بلوچستان در این باره تصریح کرد: علی‌رغم آغاز سال تحصیلی در سراسر کشور، عمده مراکز آموزش بخش تلنگ در تعطیلات تابستانی بسر می‌برند.

وی افزود: به دلیل ضعف مدیریت مسئولان آموزش و پرورش و ساماندهی نادرست نیروها و نیز فقدان نیروی انسانی و کمبود منابع و امکانات حتی از نظر میز و نیمکت و فضای آموزشی شاهد نگرانی دانش‌آموزان و والدین آنها هستیم.

بخشدار تلنگ گفت: متاسفانه پذیرفتنی نیست مدرسه و مرکز آموزشی که در سال گذشته برپا و دایر بوده هم اکنون در حالت بلاتکلیفی باشد و حتی ابلاغی برای نیروهای انسانی آن صادر نشده است.

ترکیب هئیت رئیسه شورای بخش ساربوک مشخص شد

ترکیب اعضای هئیت رئیسه شورای بخش  ساربوک با رای گیری میان اعضای اصلی شورای بخش مشخص شد

اعضای اصلی شورای بخش ساربوک با حضور در محل بخشداری ترکیب هئیت رئیسه شورای بخش را مشخص نمودند.

بر همین اساس با رای گیری میان اعضای شورای بخش آقای عبدالله ریسی  رئیس شورای بخش، عبدالله کدخدایی  نایب رئیس،  قادربخش ریسی .ولی محمد ریسی.ولی محمد هوتی منشی مشخص شدند بلیده ای بخشدارساربوک دراین جلسه تصریح کردکه طبق قانون از4 بخش هرکدام یک نفر بایدجهت شورای شهرستان  معرفی شودو پنجمین نفرازشورای شهر شهرستان اما با توجه به اینکه بخش ها 3تاهستندو آمارهابه حدنصاب نرسیداستثنا ازیخش ساربوک دونفر آقایان عبدالله ریسی و ولی محمدهوتی نماینده شورای بخش در شورای اسلامی شهرستان قصرقند منصوب شدند.


امیدوارم تعهد و شایستگی و همچنین سوابق و تجارب ارزنده مدیریتی جناب آقای عبدالله ریئسی همراه با همکاری دیگر اعضای محترم در شورای بخش و با همدلی و همیاری مردم محترم اعضای این شورا  را در اجرای وظایف و مسؤولیت های محوله، موفق سازد.

بازگشت همه به سوی اوست


ازگشت همه به سوی اوست

بانهایت تاسف و تاثر خبر درگذشت مرحوم محمدحسین رییسی برادرگرامی مهندس اکبر رییسی وبلاگ نویس و کارمند اداره کل بنادر و کشتیرانی که در اثر سکته قلبی روز گذشته دارفانی را وداع گفتند ، به اطلاع دوستان ومخاطبان می رسانیم.

بدین ضمن تسلیت برای خانواده محترم ، بازماندگان صبرجمیل و اجر جزیل و برای آن مرحوم غفران الهی از درگاه حضرت احدیت مسئلت داریم.

حق گو بلوچ

پیگیری مشکل برق روستای دن گیشراتان


روستای دن گیشراتان از توابع شهرستان فنوج با حداقل 150 خانوار جمعیت در 20 / بیست کیلومتری شهرستان فنوج واقع شده که هنوز از نعمت برق محروم می باشد با وجود اینکه دکل های برق در500 متری روستا قرار دارند اما بی توجهی مسئولین به این روستای دورافتاه و محروم باعث عدم پاسخگویی مسئولین ذیربط به این مشکل در روستا شده است لذا از همه مسئولین درخواست کمک فوری به مشکل برق روستا را داریم
در هفته اول کاری دولت روحانی وزیر نیرو بعد از تایید صلاحیت اعلام کرد در هیچ کجای کشور ایران روستای بالای 20 خانوار جمیت بدون برق نداریم ( این یعنی بی اطلاعی وزیر از زیر فقر بودن استان سیستان و بلوچستان یا عدم گزارش دهی مسئولین شهرستان نیکشهر )
در ضمن مدارک ( گزارشات و مکاتبات اداری ) که به اداره برق و فرمانداری شهرستان نیکشهر ارسال شده موجود میباشد .

بازگشت همه به سوی اوست


بازگشت همه به سوی اوست


با نهایت تاسف وتاثر درگذشت ابوی بزرگوار یعقوب جدگال نماینده محترم مردم چابهار ونیکشهر در مجلس شورای اسلامی را به اطلاع عموم مردم می رسانیم ضمن عرض تسلیت به ایشان و خانواده محترم صبر جمیل و اجرجزیل برای بازماندگان و برای ان مرحوم غفران الهی از درگاه حضرت احدیت مسئلت داریم.

مراسم تشیع و خاکسپاری فردا شنبه ساعت 10 صیح در روستای کچ واقع در دشتیاری برگزار می گردد،از عموم مردم برای شرکت دراین مراسم دعوت به عمل می آید.